LovingFood

"Snelle en makkelijke gerechten voor iedereen en elke dag"
Inloggen
Startpagina | Hoofdgerechten

Hoofdgerechten


Caesarsalade


Caesarsalade-500x350.jpg
Makkelijke Caesarsalade

De caesarsalade is genoemd naar Cesare Cardini, een hotel- en restauranteigenaar en chef-kok van Italiaanse afkomst, die in San Diego woonde en net over de grens in Tijuana in Mexico werkte. De salade ontstond uit nood op een druk moment op 4 juli 1924.








Risotto kip en groenten


risotto-kip-courgette-tomaatjes.png
Risotto met kip cougette en tomaatjes

Risotto is een rijstgerecht uit het noorden van Italië. De rijst wordt eerst een paar minuten droog aangebakken en daarna in bouillon gekookt. Tijdens het koken kunnen andere ingrediënten toegevoegd worden, zoals vis of vlees, kruiden en een groentemix, vaak gelardeerd met Parmezaanse kaas. Dit is een lekkere variant met heerlijke groenten.



















Pannetje bruine bonen


pannetje-bruine-bonen-500x350.jpg
Pannetje Bruine bonen

Dit pannetje bruine bonen met gehakt, rode paprika en kaas is makkelijk te maken en zo klaar. Bekijk hier het recept voor dit snelle eenpansgerecht.










Risotto prei salami


risotto-prei-salami-471x350.jpg
Risotto met prei en salami

Risotto is een rijstgerecht uit het noorden van Italië. De rijst wordt eerst een paar minuten droog aangebakken en daarna in bouillon gekookt. Tijdens het koken kunnen andere ingrediënten toegevoegd worden, zoals vis of vlees, kruiden en een groentemix, vaak gelardeerd met Parmezaanse kaas. Deze variant is met prei en salami.









Mexicaanse ovenschotel


Nacho-de-luxe-500x350.jpg
Mexicaanse ovenschotel de luxe

Deze Mexicaanse ovenschotel is gevuld met tortillachips, heerlijk gekruid gehakt, maïs, rode kidneybonen en natuurlijk gesmolten kaas.











Risotto carbonara


Risotto-carbonara-500x350.jpg
Risotto Carbonara

Carbonara of alla Carbonara is een Italiaanse bereiding die meestal met spaghetti wordt gegeten, maar wist je dat je het ook met bijvoorbeeld risotto kan combineren? De saus wordt bereid met arme ingrediënten als buikspek of wangspek, kaas, ei of eidooier en zwarte peper.









Spaghetti knoflook en olie


spaghetti-aglio-e-olio.jpg
Spaghetti aglio e olio

Spaghetti aglio e olio is een traditioneel Italiaans pastagerecht uit Napels. Het is een typisch gerecht van de Napolitaanse keuken en is internationaal bekend.










Gehaktballen in jus


Gehaktballen in jus
gehaktballen-in-jus-500x350.jpg













Sesam tonijn


Sesamtonijn
Sesamtonijn-700x350.jpg












Kip jalfrezi


Kip jalfrezi
kip-jalfrezi-500x350.jpg













Kip pilav


Kip pilav
kip-pilav-met-rijst-570x350.jpg













Indonesische Nasi


Indonesische Nasi
indonesische-nasi-500-350.jpg













Pittige goulash


Pittige goulash
pittige-goulash-500x350.jpg













Kip en Broccoli roerbak


Kip en Broccoli roerbak
kip-broccoli-roerbak-700x350.jpg












Rendang curry


Rendang curry
rendang-curry-700x350.jpg









Chili con Carne


Chili con Carne
chili-568x350.jpg












Kip teriyaki met broccoli


Kip teriyaki met broccoli
kip-teriyaki-493x350.jpg













Oven kabeljauw pesto


Oven kabeljauw pesto
kabeljauw-pasta-pesto-521x350.jpg












Pasta romige spinazie met spek


Pasta romige spinazie met spek
pasta_spinazie-spek_room.jpg
















Sticky chicken met eiernoodles


sticky-chicken-eier-noodles.png
Sticky chicken met eiernoodles