LovingFood

"Snelle en makkelijke gerechten voor iedereen en elke dag"
Inloggen
Startpagina | Hoofdgerechten

Hoofdgerechten



Caesarsalade-500x350.jpg
Makkelijke Caesarsalade

De caesarsalade is genoemd naar Cesare Cardini, een hotel- en restauranteigenaar en chef-kok van Italiaanse afkomst, die in San Diego woonde en net over de grens in Tijuana in Mexico werkte. De salade ontstond uit nood op een druk moment op 4 juli 1924.







pannetje-bruine-bonen-500x350.jpg
Pannetje Bruine bonen

Dit pannetje bruine bonen met gehakt, rode paprika en kaas is makkelijk te maken en zo klaar. Bekijk hier het recept voor dit snelle eenpansgerecht.













risotto-prei-salami-471x350.jpg
Risotto met prei en salami

Risotto is een rijstgerecht uit het noorden van Italië. De rijst wordt eerst een paar minuten droog aangebakken en daarna in bouillon gekookt. Tijdens het koken kunnen andere ingrediënten toegevoegd worden, zoals vis of vlees, kruiden en een groentemix, vaak gelardeerd met Parmezaanse kaas.












Nacho-de-luxe-500x350.jpg
Mexicaanse ovenschotel de luxe

Gevuld met tortillachips, gehakt, maïs, bonen en natuurlijk gesmolten kaas.














Risotto-carbonara-500x350.jpg
Risotto Carbonara

Carbonara is wereldberoemd van de pasta carbonara, maar wist je dat je het ook met bijvoorbeeld risotto kan combineren?














Gehaktballen in jus
gehaktballen-in-jus-500x350.jpg













Sesamtonijn
Sesamtonijn-700x350.jpg













Kip jalfrezi
kip-jalfrezi-500x350.jpg











Kip pilav
kip-pilav-met-rijst-570x350.jpg














Indonesische Nasi
indonesische-nasi-500-350.jpg











Pittige goulash
pittige-goulash-500x350.jpg











Kip en Broccoli roerbak
kip-broccoli-roerbak-700x350.jpg













Rendang curry
rendang-curry-700x350.jpg









Chili con Carne
chili-568x350.jpg













Kip teriyaki met broccoli
kip-teriyaki-493x350.jpg









Oven kabeljauw pesto
kabeljauw-pasta-pesto-521x350.jpg