Hoofdgerechten
Makkelijke Caesarsalade
De caesarsalade is genoemd naar Cesare Cardini, een hotel- en restauranteigenaar en chef-kok van Italiaanse afkomst, die in San Diego woonde en net over de grens in Tijuana in Mexico werkte. De salade ontstond uit nood op een druk moment op 4 juli 1924.
Pannetje Bruine bonen
Dit pannetje bruine bonen met gehakt, rode paprika en kaas is makkelijk te maken en zo klaar. Bekijk hier het recept voor dit snelle eenpansgerecht.
Risotto met prei en salami
Risotto is een rijstgerecht uit het noorden van Italië. De rijst wordt eerst een paar minuten droog aangebakken en daarna in bouillon gekookt. Tijdens het koken kunnen andere ingrediënten toegevoegd worden, zoals vis of vlees, kruiden en een groentemix, vaak gelardeerd met Parmezaanse kaas.
Mexicaanse ovenschotel de luxe
Gevuld met tortillachips, gehakt, maïs, bonen en natuurlijk gesmolten kaas.
Risotto Carbonara
Carbonara is wereldberoemd van de pasta carbonara, maar wist je dat je het ook met bijvoorbeeld risotto kan combineren?
Spaghetti aglio e olio
Spaghetti aglio e olio is een traditioneel Italiaans pastagerecht uit Napels. Het is een typisch gerecht van de Napolitaanse keuken en is internationaal bekend.
Gehaktballen in jus
Sesamtonijn
Kip jalfrezi
Kip pilav
Indonesische Nasi
Pittige goulash
Kip en Broccoli roerbak
Rendang curry
Chili con Carne
Kip teriyaki met broccoli
Oven kabeljauw pesto